fbpx Spring naar content

De volgende stap in jouw carrière.

Haal het beste in jezelf naar boven. Creëer de mooiste leefomgevingen, groenste oases en meest exclusieve villatuinen. Groei samen met je collega’s en laat dromen tot leven komen. Je doet het bij DON.

Het creëren
van droomtuinen

Het creëren en onderhouden van droomtuinen is onze passie. Onze roots liggen in het Westland maar we zijn door heel Nederland en zelfs in het buitenland te vinden. Overal werken wij aan exclusieve projecten die wij realiseren volgens hoogwaardige tuinontwerpen. Met oog voor de kleinste details zorg je er samen met jouw team voor dat dromen werkelijkheid worden en dat klanten optimaal kunnen genieten van hun droomtuin en vrije tijd.

Openstaande vacatures

Gaat jouw hart sneller kloppen bij de gedachte dat je straks de mooiste en meest exclusieve tuinprojecten creëert en onderhoudt? Dan is DON op zoek naar jou! Benieuwd of jij ook op zoek bent naar DON? Bekijk hieronder de openstaande vacatures.

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van onze tuinprojecten. Je zal de projecten vanaf het begin voorbereiden en regisseren. Je bent een belangrijke spil tussen de verkoper, architect, de uitvoerende hoveniers en de klant. Je gaat de technische en administratieve aspecten van een project in goede banen leiden in nauwe samenwerking met je collega's. De werkzaamheden zijn zeer divers: van de inkoop van materiaal, tot opstellen van planningen, aanvragen van vergunningen, meewerken aan het bewaken van het budget en overleg met opdrachtgevers en klanten. Geen dag is hetzelfde!

Tuinontwerper (Junior)

Met de wensen van onze opdrachtgevers als uitgangspunt, maak jij een verrassend en treffend tuinontwerp. Al naar gelang jouw werkervaring en persoonlijke groei zal je zelfstandig of onder begeleiding werken aan de mooiste tuinprojecten. We werken binnen Don in het hoogste segment van tuinprojecten en hebben heel veel mooie toekomstplannen. Dit is jouw kans om je te ontwikkelen tot een topontwerper. De unieke tuinen van DON Hoveniers vragen om een hoog belevingsniveau. Het kunnen ontwerpen in 3D is daarom dus een pré. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je technische tekeningen kunt lezen en voldoende kennis hebt van beplanting. Je hebt een creatieve geest en kan concepten omzetten in concrete plannen.

Calculator

Je bent een belangrijke schakel tussen verkoop en de daadwerkelijke realisatie van het ontwerp naar een tuin. Je bent preferabel vakinhoudelijk goed op de hoogte, zodat je tuinontwerpen moeiteloos kunt vertalen naar volledige offertes in ons geautomatiseerde bedrijfssysteem. Je bent digitaal goed onderlegd en hebt ervaring met Apple en Windows. Je legt makkelijk contact en kan goed met mensen omgaan van leveranciers tot onderaannemers en het team. Je bent organisatorisch sterk, digitaal goed onderlegd en accuraat.

Hovenier tuinaanleg

In de buitenlucht voel jij je thuis. Je dagen zijn gevuld met het aanleggen van prachtige zwembaden tot het plaatsen van maatwerk borders en het realiseren van complete verlichtingsplannen. Dit alles volgens een ontwerp op maat van een tuinarchitect. Aan vakkennis geen gebrek en mooie tuinen creeren is jouw passie. Met oog voor de kleinste details zorg je er samen met jouw team voor dat dromen werkelijkheid worden. Dit is jouw terrein.

Hovenier tuinonderhoud

Jij weet wat er nodig is om droomtuinen in top conditie te houden. Alle jaargetijden vragen om hun eigen specifieke zorg en aandacht. Aan vakkennis geen gebrek en de klant staat bij jou op nummer 1. Samen met jouw team zorg je ervoor dat klanten optimaal kunnen genieten van hun droomtuin. Dat is jouw passie.

“Ik ben hier dus helemaal in mijn element! Het aanleggen van een grote tuin geeft mij echt een kick.”

- Angelo Schouten, DON Hovenier

Jouw nieuwe collega's

Bij DON Hoveniers staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. In teamverband werken we niet alleen aan de mooiste tuinen van Nederland, maar ook aan het bouwen van een gezellig, hecht team.

Don-Hoveniers-27
Don-Hoveniers-133

De zekerheden van DON

Altijd voorzien van het beste materieel.
Werkzaamheden in teamverband.
Ruimte om door te groeien.
Altijd in stijl gekleed.
Geen enkele dag hetzelfde.

Klaar om de mooiste tuinen te creëren en onderhouden?